Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Компанія «Рудь» та бренд NON STOP представляють перше на українському ринку енергетичне морозиво.

ТМ «Рудь» та бренд NON STOP спільно створили унікальний продукт, який «зробить твоє літо». Морозиво NON STOP ORIGINAL* — перший на українському ринку енергетичний лід, що водночас запалює та освіжає!

Енергетичне морозиво NON STOP ORIGINAL вагою 80 грам має склад та властивості, подібні до однойменного енергетика. Воно вирізняється підвищеним вмістом кофеїну й таурину, що в поєднанні з вітамінним комплексом (С, В5, В6, В9, РР) забезпечує швидкий приплив енергії, підвищує життєву активність, сприяє відновленню сил після фізичних або розумових навантажень та прекрасно бадьорить у літню спеку!

Енергетичний лід NON STOP ORIGINAL — справжня спокуса в теплу пору року. Він має колір насиченої карамелі, кисло-солодкий смак барбарису з нотками грейпфрута, характерний для напою NON STOP ORIGINAL, та виготовлений у формі ескімо. Це морозиво варто скуштувати!

* Зважаючи на підвищений вміст кофеїну й таурину, енергетичне морозиво NON STOP не рекомендовано вживати дітям і підліткам до 18 років, а також вагітним і жінкам, які здійснюють грудне вигодовування.


Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.