Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Компанія «Рудь»   взяла  участь у міжнародній виставці продуктів харчування і напоїв у Китаї, місті Шанхай.

Міжнародна виставка SIAL China-2018 — це центральна подія для професіоналів індустрії виробництва напоїв і продуктів харчування — основних гравців ринку роздрібної торгівлі, громадського харчування, готельного та ресторанного бізнесу. Основні категорії експозиції: продукти харчування, безалкогольні напої, спиртні напої, вина, продукція і послуги індустрії гостинності, передові технології та спеціальне обладнання харчового і пакувального виробництва.

Цього року виставка SIAL China-2018 проходила з 16 до 18 травня. Експоненти і відвідувачі взяли участь у презентаціях продукції, ділових зустрічах і форумах, присвячених актуальним проблемам галузі. Загалом у виставці взяло участь близько 3000 експонентів із різних країн світу; тут були присутні майже 100 000 відвідувачів.

Спеціалісти компанії «Рудь» активно відвідують подібні заходи та вивчають закордонний досвід. Завдяки цьому, маючи вагомі напрацювання і сучасне обладнання, дотримуючись стандартів якості, ми виготовляємо продукцію у відповідності зі споживчими трендами різних країн світу. Варто зазначити, що протягом останніх років «Рудь» успішно експортує свою продукцію до США, Литви, Латвії, Естонії, Німеччини, Польщі, Чехії, Греції, Болгарії, Хорватії, Іраку, ОАЕ, Казахстану, Азербайджану, Вірменії, Грузії, Молдови, Ізраїлю, Туркменістану та Китаю. І в найближчій перспективі ПАТ «Житомирський маслозавод» планує розширювати географію експорту.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.