Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Уже вкотре компанія «Рудь» та її керівник Петро Володимирович Рудь отримують визнання свого вагомого вкладу в благодійний рух: розвиток соціальної інфраструктури, участь у благодійних спортивних, культурних та освітніх проектах та соціальних заходах для дітей і дорослих.

25 листопада 2019 року митрополит Житомирський і Новоград-Волинський, Високопреосвященніший Никодим нагородив Голову правління АТ «Житомирський маслозавод» грамотою за заслуги перед Українською Православною Церквою та вручив орден святителя Димитрія (Туптала), митрополита Ростовського.

  Грамота за заслуги перед Українською Православною Церквою та орден святителя Димитрія (Туптала), митрополита Ростовського, вручені Петру Володимировичу.

Нагородження відбулося в рамках шостого Великого балу благодійників, що проходив у Житомирі 8 листопада з метою висловити подяку всім благодійникам та нагородити найактивніших.

 Зліва направо: голова дитячої громадської організації «Все робимо самі» Богдан Купчинський, Петро Рудь та митрополит Никодим.

Нам приємно, що наша небайдужість до проблем суспільства не залишилася непоміченою. Проте ті, хто зробив своїм покликанням нести людям добро, не потребують титулів та регалій, адже головне, що завдяки нашим зусиллям світ навколо стає трішки кращим, а ті, хто шукає допомоги та підтримки, її отримують.

Тож нагороди ― це лише нагадування про те, що ми на правильному шляху, що не можна зупинятися на досягнутому, що хтось чекає допомоги, розради або ж просто уваги.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.