Фарширована курка в духовці
НазадОпис страви
Фарширована курка до Вашого святкового столу. Курка фарширована рисом і грибами дуже сподобається Вашим гостям, Ми обіцяємо! Рецепт смачної фаршированої курки грибами і рисом для наших улюблених господарочок.
Фарширована курка
Курка фарширована рисом і грибами дуже сподобається Вашим гостям, Ми обіцяємо!
Інгредієнти
| Курка (середня) | 1 шт. |
| «Овочі з рисом та шампіньйонами» ТМ «Рудь» | 400 г |
| Масло ТМ «Рудь» | 50 г |
| Майонез | 2 ст. ложки |
| Сіль, часник та спеції | за смаком |
Курку натерти сумішшю, приготовленою із подрібненого часнику, майонезу, солі, та спецій, і залишити на 30 хв (можна й довше, але не менше) для маринування. А тим часом суміш пакету варити


