Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Рагу овочеве з грибами

Легко Обід

Інгредієнти

Картопля 4 шт.
Морква 4 шт.
Цибуля 1 головка
Шампіньйони ТМ «Рудь» 250 г
Помідори 2 шт.
Масло ТМ «Рудь» 2 ст. л.
Спеції за смаком
Зелень для прикраси (кріп або петрушка) 50 г
Продукти, потрібні для приготування
 Масло солодковершкове селянське
Масло
Cолодковершкове селянське
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньони різані
Рагу овочеве з грибами

Приготування

Цибулю, нарізану півкільцями, підсмажити до золотистого кольору. Додати моркву, потім (через 5–7 хвилин) картоплю. Обсмажити протягом 5–7 хвилин, помішуючи.

Додати спеції, накрити кришкою і залишити готуватися. Прийшов час трохи посолити і поперчити.

Коли картопля стане м'якою, потрібно додати гриби і на меншому вогні протримати ще 5–7 хвилин.

Потім додаємо помідори, перемішуємо і залишаємо ще на стільки ж.

До столу цю страву подають гарячою, посипаною подрібненою зеленню з гострими соусами.

Інші рецепти