Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Замовити продукцію «Рудь»:

http://zakaz.ua/
Грецький десерт «Кадаїф»

Грецький десерт «Кадаїф»

Назад

Опис страви

Унікальна структура та бездоганний вершково-горіховий смак — грецький десерт «Кадаїф» — справжня знахідка для поціновувачів вишуканих поєднань.

Подрібнені горіхи в тандемі з пряними спеціями загортають у повітряне тісто кадаїф, додають розтоплене вершкове масло та запікають до рум’яної скоринки. Потім щедро поливають цукровим сиропом, щоб десерт став соковитим та ніжним.

Порадуйте цією смакотою близьких — створювати кулінарні шедеври з тістом кадаїф від «Рудь», виготовленим за сучасними технологіями, — комфортно та зручно. А готовий десерт зникне зі столу за лічені хвилини.

Грецький десерт із тістом кадаїф та горіхами

Перед загортанням горіхової начинки в тісто обережно розділіть його на волокна та накрийте вологим рушником, щоб не дати висохнути. Кожному рулетику надайте акуратної форми за допомогою кулінарного пензля, вмоченого у вершкове масло.

Кадаїф
Легко Обід

Інгредієнти

Тісто кадаїф ТМ «Рудь» 450 г
Цукор 450 г
Лимон 1 шт.
Кориця 1 паличка
Вода 330 мл
Волоські горіхи або фісташки 250 г
Кориця мелена 1 ч. л.
Гвоздика мелена 1 дрібка
Вершкове масло «Хуторок селянський», 72,5 % 250 г
Грецький десерт із тістом кадаїф та горіхами

Приготування

1. У каструлі з’єднуємо цукор, цедру лимона, паличку кориці та воду, доводимо до кипіння. Варимо протягом 2 хвилин, даємо сиропу охолонути.

2. До волоських горіхів додаємо дрібку кориці та гвоздики, подрібнюємо у блендері.

3. Розтоплюємо вершкове масло, змащуємо форму для випікання.

4. Розморожене тісто кадаїф розділяємо на стрічки шириною 5 см та довжиною 30 см. Викладаємо на початок стрічки дві столові ложки подрібненої суміші горіхів, загортаємо в рулетик. Складаємо всі рулетики у форму для випікання.

6. Посипаємо заготовку залишками горіхової суміші та заливаємо розтопленим вершковим маслом.

7. У розігріту до 160–180 °C духовку ставимо форму та випікаємо 45–60 хвилин до однорідного золотистого кольору.

8. Охолоджений цукровий сироп проціджуємо та поливаємо ним готовий десерт. Залишаємо на 10–15 хвилин.

Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.