Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Якими виростуть наші діти, таким буде й наше майбутнє. Ми мріємо бачити їх активними, здоровими, розвиненими й сильними. Від того, наскільки міцним буде фундамент дитячого здоров'я, залежить самодостатність і успішність наших малюків. Відпочинок, ігри та спілкування на свіжому повітрі — основи правильного способу життя для будь-якої дитини. Дитячий майданчик — головна арена дитячого дозвілля. Потурбувавшись про змістовний відпочинок дітлахів, голова правління ПАТ «Житомирський маслозавод», Рудь Петро Володимирович вирішив подарувати Житомиру дитячий міні-парк.

20 червня на площі Польовій, 5 об 11:00 був урочисто відкритий сучасний дитячий майданчик! Чудовий подарунок компанії «Рудь» всім житомирянам.

Дитячий міні-парк розроблений з урахуванням сучасних тенденцій — на його території розміщені відразу кілька зон відпочинку, розрахованих на різні вікові групи дітей. Для безпеки малюків висотні гірки встановлені на спеціальному м'якому покритті. Також були враховані й інтереси батьків — поки діти будуть розважатися в парку, батьки зможуть відпочити на зручних лавках у тіні дерев. Адже при розробці проекту всі зелені насадження на території майданчика були збережені.

Почесне право, перерізати червону стрічку, було надано Президенту компанії «Рудь» Петру Володимировичу Рудю, голові Житомирської обласної ради Йосипу Антоновичу Запаловському і меру Житомира Володимиру Михайловичу Дебою.

Уже в перші хвилини після відкриття майданчик наповнився дітьми — малюкам припали до душі й лабіринти, й гойдалки, але найбільший захват викликали гірки із вигинами і безліччю східців.

Петро Володимирович Рудь висловив сподівання, що міні-парк ще довго слугуватиме житомирянам і порадує не одне покоління малят.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.