Купуй у магазині, насолоджуйся удома!
Пригадаймо, чому ми любимо куштувати морозиво у кафе? Оригінальний насичений смак, красивий вигляд, приємна м'якість... Відтепер таким морозивом можна насолоджуватися удома!
Представляємо Gelato: морозиво, що залишається м'яким, навіть якщо ви дістали його з морозилки. Усе завдяки спеціальній рецептурі, що знижує температуру замерзання. Не ламайте ножі та ложки; не чекайте, поки розтане, — смакуйте одразу!
Gelato — це серія смаків, що користуються найбільшою популярністю у відвідувачів кафе морозива. Погляньте: який ваш улюблений?
Маскарпоне з полуницею
Це морозиво виготовлене за мотивами рецепту відомого англійського кулінара Джеймі Олівера. Італійський вершковий сир маскарпоне зі шматочками запашної полуниці та полуничним джемом — досконале поєднання смаків, яке ми втілили в морозиві Gelato. |
Бельгійський шоколад
Цей витвір шоколадного мистецтва створений у партнерстві з одним з провідних світових виробників шоколаду. Ніжні шматочки шоколаду вкручені в шоколадне морозиво за спеціальною технологією, завдяки якій вони рівномірно розподілені по всій суміші. |
Крем-пломбір
Вам не потрібно їхати до Італії, щоб спробувати морозиво зі смаком заварного крему — gelato crema. Адже ми теж знаємо італійські кулінарні секрети! Родзинка десерту gelato crema – застосування яєчного жовтка. Він робить смак вершків надзвичайно вишуканим. Спробуйте «Крем-пломбір», щоб переконатися! |
Фісташка
Фісташковий смак морозива ми підсилили та розкрили, додавши шматочки карамелізованих горіхів та витончене горіхове праліне. Вийшла розкішна композиція, що припаде до смаку любителям фісташкових ласощів! |
М'яка карамель
Шедевр кондитерського мистецтва: м'яке карамельне морозиво з ніжною карамельною поливою та карамелізованим горіхом. Неперевершено смакує до кави! |