Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
IMPERIUM_1920x512_v02_60c77404a2c7c.jpg

IMPERIUM: зустрічайте еру великих вражень!

14.06.2021
Назад

Досі, коли ми створювали нове морозиво, ви очікували на особливі смаки і появу нових яскравих позицій у морозилках. Однак у 2021 році компанія «Рудь» зробила для своїх споживачів дещо більше... 

Цієї весни ми презентували особливе морозиво IMPERIUM, яке не просто стало новинкою сезону. Заповнюючи морозилки міст і містечок, лінійка поклала початок новій яскравій ері. Що ж вона для вас підготувала?

IMPERIUM — преміальне морозиво з вишуканими смаками, в яких втілено мотиви десертів. Кожна позиція лінійки створена подарувати вам особливе задоволення і неперевершені смакові відчуття. IMPERIUM відкриває шлях до великих вражень!

Оберіть свою порцію задоволення серед шести вишуканих пропозицій — і зустрічайте еру IMPERIUM у своєму місті.


IMPERIUM «ПРАЗЬКИЙ», 150 г

Хрусткий цукровий ріжок, насичене шоколадне морозиво, ніжний абрикосовий джем і крихти печива «Брауні». 150 грамів десерту для нереальної насолоди! 

IMPERIUM  «ЧОТИРИ СИРИ З ГРУШЕЮ», 70 г

Ескімо в ніжній глазурі зі смаком чотирьох сирів: блакитного, емменталю, моцарели, італійського твердого, довершених запашною грушею. Оригінальне морозиво нового часу!

IMPERIUM «КАРАМЕЛЬ – БЕЛЬГІЙСЬКИЙ ШОКОЛАД», 70 г

Надзвичайно спокусливе задоволення: морозиво з карамеллю, ніжним молочним шоколадом і приємними акцентами у вигляді лісового горіха.

IMPERIUM «ТІРАМІСУ», 500 г

Ніжне морозиво з печивом макарон, карамельною поливкою і шаром ароматного какао зверху. Насолода, перед якою не втриматися!

IMPERIUM «ЧЕРВОНИЙ БАРХАТ», 500 г

Звабливо-ягідний десерт, у якому ніжне морозиво поєдналося з вишневим конфітюром, полуничним джемом і трендовим червоним печивом. 

IMPERIUM «ПРАЗЬКИЙ», 500 г

Насичена шоколадна композиція із шоколадного морозива, шоколадного соусу й печива «Брауні», доповнена нотками ароматного абрикосового джему. 

Відкрийте більше неймовірних вражень на imperium.rud.ua

До зустрічі в ері IMPERIUM!


Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.