Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

У 2018 році ми оголосили тренд на тотально чорний Black Ice — стильний ріжок зі смаком коли. У 2019 зробили космічний переворот: сказали, що фіолетовий is the new black — і випустили ріжок «Фіолетово» з гуараною. Чого очікувати далі після такого? Тільки чогось ще сміливішого, крутішого та кольоровішого!

Зелений «Как-тусім?» — шок-новинка 2020 року, яка продовжує нашу оригінальну лінійку молодіжного морозива.

«Как-тусім?» обіцяє абсолютно нові смакові відчуття та вибухові емоції. Це — морозиво, створене для тусовок. Воно завжди додає їм яскравого настрою!

З морозивом «Как-тусім?» будь-яка тусовка стає найкращою. Бо де є ти + наше морозиво, там не буває нудно. 

«Как-тусім?» впишеться у будь-яку компанію, адже ми випустили новинку у трьох форматах. У кожного — своя фішка, але однаково нереальний смак!

Ріжок «Как-тусім?», 70 г

Освіжаюче лимонне морозиво й ароматний суничний сорбет — основа всієї серії «Как-тусім?». Тільки не подумайте, що це все. Ми зробили поєднання цих смаків унікальним, додавши хрумку «вкрутку» із глазурі зі смаком кактуса, шматочки малини та зелений цукровий ріжок. Спробуйте і скажіть: чи реально взагалі бути таким класним? ;)

Ескімо «Как-тусім?», 80 г

Куштуйте ескімо і визначайтеся, що феєричніше у цьому морозиві. Фруктово-ягідна смакота із лимонного морозива та суничного сорбету чи зелена глазур зі смаком кактуса та шматочками солодкої малинки? Смакуйте та отримуйте задоволення!

Відро «Как-тусім?», 500 г

Смакувати, як і тусити, завжди хочеться більше! Тому ми вирішили помножити маленькі порції морозива «Как-тусім?» — і створити одну велику порцію задоволення з лимонного морозива, суничного сорбету, глазурі зі смаком кактуса та шматочками ароматної ягоди малини!

Обирай улюблений формат морозива «Как-тусім?» — і тусуй, де хочеш і як хочеш. Тусуй по-своєму!

А де тусує «Как-тусім?»
На @ice.generation!

Як і попередні представники молодіжної лінійки, «Как-тусім?» обіцяє багато дружнього спілкування на платформі @ice.generation. Тепер він король цієї інстатусівки — простої, без пафосу, трохи іронічної.

Тут згадують смішні життєві моменти та діляться ідеями, як себе розважити. А ще — тут живе загадковий мем-персонаж Кактусім і проводяться веселі конкурси із призами, які так і мотивують затусити. Приєднуйтеся!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.