Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
eskimos-1920х512-02_618bbf3fc2390.jpg

Місія лідера — на своєму прикладі демонструвати шлях турботи про довкілля

10.11.2021
Назад

Бренд морозива «Рудь» першим в Україні почав випуск морозива з підтвердженою кількістю використаної «зеленої енергії» у своєму виробництві. Це означає, що частина енергії, яка використовується на виробництві, є відновлюваною. Що в свою чергу зменшує використання неекологічних джерел, які негативно впливають на довкілля.

Під егідою компанії Green Cert Ukraine спільно з TÜV Thüringen Ukraine на виробництві АТ «Житомирський маслозавод» була проведена перша верифікація, яка підтвердила кількість оновленої енергії при виробництві морозива ТМ «Рудь» у розмірі 5,6 %.

Вже найближчим часом на полицях магазинів з’явиться морозиво «Ескімос» (ТМ «Рудь») із маркуванням Green Cert Ukraine. Таким чином покупці морозива зможуть обирати продукцію, яка окрім улюбленого смаку і насолоди дбає про екологічне майбутнє. А компанія «Рудь» зі свого боку продовжить збільшувати кількість «зеленої енергії» у своєму виробництві й надалі просуватиме ідеологію відповідального споживання електроенергії.

Тож бренд морозива «Рудь» закликає виробників усіх галузей приєднатися до цієї ініціативи й почати активно піклуватися про наше довкілля разом. Впевнені, що сучасні покупці i ще багато їхніх наступних поколінь позитивно оцінять такий підхід.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.