Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Ми вже неодноразово розповідали вам про національний дитячий портал «Пустунчик ». З року в рік його популярність зростає. Все більше дітей та їх батьків щодня відвідують сайт, де знаходять для себе чимало цікавої інформації про світ, отримують поради, як прикрасити ялинкуприготувати смачний десерт  чи виготовити оригінальний новорічний костюм. Герой сайту — позитивне слоненя на ім’я Пустунчик. Ви неодмінно зустрічали його на упаковках морозива з однойменної лінійки продукції. 

Традиційно наприкінці року підводяться підсумки і складаються плани на наступний. Що ж чекає багатотисячну аудиторію порталу pustunchik.ua  у 2013 році? Розкривати усі таємниці не будемо, а от те, що попереду грандіозна акція з великою кількістю різноманітних подарунків, ви знати зобов’язані. 

Подарунків і справді планується неймовірна кількість. Компанія «Рудь» дуже цінує думку кожного з вас, а тому пропонує взяти участь в опитуванні на порталі pustunchik.ua «Який подарунок від Пустунчика ви хотіли б отримати?». Цього разу право підібрати призовий фонд акції ми надаємо саме вам! Оберіть для своїх дітей чи онуків те, що вони люблять найбільше.

Проголосувати ви можете тут.  Зробивши це, не забудьте залишити коментар, — і ви станете учасником розіграшу оригінального сувенірного набору від Пустунчика.

Щиро вдячні за ваш вибір. Він важливий для нас.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.