Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Йогурт «Простокваша ванільна»: смакуйте з користю!

Йогурт «Простокваша ванільна»: смакуйте з користю!

Назад

Йогурт — один із найпопулярніших кисломолочних продуктів, що давно став трендом здорового харчування. Йогурти сприяють комфортному травленню, зміцнюють імунітет, а ще вони — смачні та ніжні, тому їх із задоволенням вживають дорослі й діти.

Піклуючись про здоров’я та чудовий настрій своїх споживачів, компанія «Рудь» створила апетитний healthy-тренд — питний йогурт «Простокваша ванільна». Це освіжний кисломолочний напій із підвищеним вмістом молочного білка й рекордною кількістю пробіотиків.

Він має приємний, у міру солодкий смак із яскравими нотами вершків і ванілі. А консистенція простокваші — однорідна, злегка густа та ніжна. Наповнюйте склянку й насолоджуйтеся!

Наш йогурт підійде всім, хто прагне харчуватися здорово, адже він — легкий, мегакорисний і має жирність всього 3 %. У чому ж його користь?

Сім причин вживати наш йогурт щодня

«Простокваша ванільна» ТМ «Рудь» — смачно-корисне доповнення до вашого раціону, адже вона:

  • Не містить стабілізаторів та консервантів.Ми виготовляємо «Простоквашу ванільну» з коров’ячого незбираного та знежиреного молока, додаємо концентрат молочного білку, цукор, ароматизатор «Ваніль» та бактеріальні культури видів Streptococcus salivarius subsp.thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus. Жодних шкідливих домішок!
  • Покращує травлення. Особливі «дружні» бактерії, що входять до складу нашого йогурту, поліпшують мікрофлору кишківника та сприяють кращому засвоєнню поживних речовин. А болгарська молочнокисла паличка ще й бореться з процесами старіння, зберігаючи організм молодим та здоровим. 
  • Зміцнює імунітет. Окрім пробіотиків, до складу простокваші входить багато вітамінів та мікроелементів: калій, фосфор, рибофлавін, йод, цинк, вітаміни D, В6 та В12, а також незамінні амінокислоти. Це суперпотужна підтримка для вашої імунної системи.

Доведено: регулярне споживання йогурту пригнічує симптоми алергії та сприяє виробленню особливих клітин, що протистоять застудам та інфекціям.

  • Корисна для кісток та суглобів. Завдяки поєднанню кальцію та вітаміну D наш йогурт — один із основних продуктів, рекомендованих для профілактики остеопорозу.
  • Джерело вітаміну В12 для вегетаріанців. Вітамін В12, велика кількість якого міститься в курятині та рибі, надзвичайно корисний для нервової системи та кровообігу. «Простокваша ванільна» — прекрасна альтернатива для всіх, хто не вживає продукти тваринного походження. Склянка нашого йогурту містить близько 1,5 мкг вітаміну В12 — це 60 % добової потреби дорослої людини.
  • Корисна для зубів та ясен. Молочна кислота, яка міститься в нашому йогурті, сприятливо впливає на ясна та корисна для профілактики парадонтозу.
  • Найкращий спосіб відновити сили після спорту. Ідеальний баланс білків та вуглеводів робить «Простоквашу ванільну» універсальним перекусом після фізичних навантажень. Білок постачає до виснажених тренуванням м’язів необхідні амінокислоти, а вуглеводи заряджають енергією.

«Простокваша ванільна» ідеально смакує... 

Як легкий перекус

Склянка ванільної простокваші завжди виручить, коли потрібно швидко перекусити протягом дня. Йогурт наповнює енергією, дарує щедру порцію вітамінів і швидко насичує. Завдяки цьому ваш настрій — кращий, працездатність — вища! А ще наш йогурт дуже смачний та апетитний. Відкривайте пакет, наливайте у чашку та пийте густий ванільний напій, з великою любов’ю приготовлений нашими фахівцями.

Якщо ж поєднати цей йогурт із шоколадним фонданом, шматочком фруктового пирога чи запашним свіжим хлібом, вийде ще смачніше і ще поживніше!

На сніданок або вечерю

Зранку йогурт допомагає засвоїти більше корисних речовин із їжі протягом дня, а ввечері — піклується про легкість і комфортне травлення.

Додавайте «Простоквашу ванільну» до страв із вівсянки, ягід та фруктів. Така експрес-смакота збереже ваш час та, окрім незрівнянного смаку й користі, подарує ще й естетичне задоволення.

Смузі-боул із йогурту, граноли та фруктів

У тарілку налийте йогурт «Простокваша ванільна», додайте гранолу, шматочки банана, ківі й улюблені ягоди. Посипте все це насінням гарбуза або льону. Ваша неймовірна порція вітамінів готова!

У складі десертів

Вітамінне желе, мус, панакота, морозиво — із нашого корисного ванільного йогурту можна приготувати безліч смакоти. А ще він стане прекрасною заправкою для фруктового салату!

Мандаринова панакота на основі ванільного йогурту

15 г швидкорозчинного желатину залийте 50 г води та залиште набухати протягом 20 хвилин. У невеликій каструлі змішайте 150 г «Простокваші ванільної», 120 г вершків, 33 % та дрібку мандаринової цедри. Прогрійте до 50 °С, зніміть із вогню. Додайте набряклу желатинову масу, перемішайте, розлийте в креманки та поставте в холодильник на 30 хвилин.

Для фруктового шару вичавіть сік із трьох мандаринів, ще три очистіть від плівок та поламайте на шматочки. До соку додайте 3 ст. л. цукру, нагрійте. Додайте розчинений желатин (1 ч. л на 3 ст. л. води) та перемішайте. Викладіть шматочки мандаринів на застиглий ванільний шар та залийте солодким мандариновим соком, поставте в холодильник на 30 хвилин. Насолоджуйтеся!

Як інгредієнт випічки

Готуйте на основі нашого ванільного йогурту ніжне домашнє тісто та випікайте найсмачніші оладки, кекси, торти й запіканки.

Пишні оладки на ванільному йогурті

У глибокій посудині змішайте 200 мл йогурту, 2 яйця й 3 ст. л. цукру. Додайте дрібку солі та 0,5 ч. л. соди, налийте 3 ст. л. рослинної олії, ретельно перемішайте. Просійте 200 г муки й замісіть тісто. Розігрійте сковороду, підсмажте оладки до золотистої скоринки протягом 1–2 хвилин із кожної сторони. Смакуйте на здоров’я!

Читайте також
2020-08-28T15:09:13+03:002020-10-02T10:54:09+03:00Йогурт — один із найпопулярніших кисломолочних продуктів, що давно став трендом здорового харчування. Йогурти сприяють комфортному травленню, зміцнюють імунітет, а ще вони — смачні та ніжні, тому їх із задоволенням вживають дорослі й діти. Піклуючись про здоров’я та чудовий настрій своїх споживачів, компанія «Рудь» створила апетитний healthy-тренд — питний йогурт
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.