Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Млинці — універсальна страва, адже підійде як для повсякденного харчування, так і для святкового столу. Її можна зробити солоною і солодкою, з начинкою та без. І варіацій подачі існує безліч: з медом, варенням, сметаною, топінгами…

А ще цікава ідея — приготувати різнокольорові млинці! Діти точно будуть у захваті від них. А якщо подати такі до столу, вони гарантовано не залишаться непоміченими гостями.

Отож, пропонуємо вам рецепти безпечних і корисних кольорових млинців, барвником для яких стануть натуральні продукти. 

Фіолетові млинці

Щоб приготувати фіолетові млинці, знадобиться жменя смородини. До слова, ягоду можна використати не лише як натуральний барвник, а і як начинку. Так приготовані млинці стануть ще смачнішими й суперкорисними, адже смородина — надзвичайно вітамінний продукт.

кольорові млинці, різнокольорові млинці, зелені млинці, млинці зі шпинату Десерти
Легко Сніданок

Інгредієнти

Борошно 200 г
Яйця 3–4 шт.
Молоко ТМ «Рудь» 250 мл
Цукор 100 г
Смородина ТМ «Рудь» 150 г
Рослинна олія 2 ст. л.
Сіль дрібка
Продукти, потрібні для приготування
Молоко 2,5%, 490 г
Молочні продукти
Молоко 2,5%
Заморожені продукти: ягоди
Заморожена смородина

Перш за все, потрібно розморозити смородину. Тим часом можна зайнятися іншими процесами.

Беремо миску. Розбиваємо в неї яйця. Додаємо половину цукру. Яйця та цукор збиваємо міксером до утворення пінки. Починаємо поступово додавати борошно. Тісто не має бути занадто густим або рідким. Додаємо дрібку солі та добре перемішуємо. Далі вливаємо у суміш молоко та збиваємо до тих пір, поки всі грудочки не зникнуть.

Смородину змішуємо з іншою частиною цукру та робимо однорідне пюре.

Вливаємо смородинове пюре у ємність із тістом. Додаємо рослинну олію. Перемішуємо.

Трохи змастивши пательню рослинною олією, починаємо смажити млинці.

Фіолетові млинці смачно начинити кисломолочним сиром, полити зверху сметаною ТМ «Рудь» та щедро посипати ягідками смородини.

Зелені млинці

Для того, аби млинці набули зеленого кольору, в цьому рецепті використовується шпинат. Без перебільшення — це один із найсмачніших варіантів споживання цієї овочевої культури. Адже сам по собі шпинат не вирізняється яскравим смаком, проте містить безліч незамінних для організму речовин, зокрема клітковину, вітаміни Е, А, РР, В, фосфор, магній, кальцій тощо.

50 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Борошно 250 г
Яйця 3 шт.
Молоко ТМ «Рудь» 250 мл
Сіль дрібка
Цукор 1 ст. л.
Шпинат ТМ «Рудь» 150 г
Рослинна олія 4 ст. л.
Вода 200 мл
Продукти, потрібні для приготування
«Шпинат подрібнений»
Заморожені продукти: овочі
Шпинат подрібнений
Молоко 2,5%, 490 г
Молочні продукти
Молоко 2,5%

Шпинат заздалегідь розморожуємо.

Розбиваємо яйця в миску. Одразу додаємо до них сіль та цукор. Збиваємо до утворення однорідної маси. Далі додаємо молоко. Знову збиваємо.

Наступний етап — мука. Поступово всипаємо її у яєчно-молочну масу, постійно помішуючи. Додаємо воду і знову перемішуємо.

Беремо розморожений шпинат. Додаємо до нього рослинну олію і кладемо у блендер. Робимо шпинатове пюре.

З’єднуємо шпинат і нашу заготовку для тіста. Добре перемішуємо до консистенції густої сметани. Випікаємо млинці і подаємо до столу.

Млинці зі шпинатом найкраще смакуватимуть із рибою та зеленню.

Ви можете з легкістю приготувати свій варіант кольорових млинців, використавши як натуральні барвники продукти ТМ «Рудь» овочі та ягоди. А потім загорнути в них різні цікаві начинки.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.