Яблучні кільця в омлеті
НазадОпис страви
Якщо ви обома руками за корисний сніданок, то додайте до свого списку must have, крім граноли, вівсянки чи тостів з авокадо, яблучні колечка, обсмажені в омлеті. Ніжна запечена м’якоть яблука, хрустка скоринка та спокусливий аромат кориці — чудовий спосіб гарно розпочати день та отримати натхнення на втілення всіх задуманих планів.
Ці смаколики можна подавати до чаю, кави чи какао. Яблучні колечка готуються дуже швидко, а набір продуктів для них звичний і доступний. Тому занотовуйте рецепт та готуйтеся до смачної ранкової трапези!
Апетитні яблучні колечка, обсмажені в омлеті
Ніжна запечена м’якоть яблука, хрустка скоринка та спокусливий аромат кориці — чудовий спосіб гарно розпочати день.
Інгредієнти
Яблуко | 2 шт. |
Яйце | 2 шт. |
Молоко ТМ «Рудь», 2,5 % | 0,5 склянки |
Борошно | 2 ст. л. |
Масло вершкове «Хуторок селянський» ТМ «Рудь», 73 % | 1 ст. л. |
Цукор | 1 ст. л. |
Олія | 1 ч. л. |
Кориця | 1 ч. л. |
Цукрова пудра | 1 ст. л. |
М’ята | пучок |
ПРИГОТУВАННЯ
Етап № 1
Беремо дві глибокі миски та відділяємо білки від жовтків. Білки збиваємо з цукром до консистенції піни.
Етап № 2
До жовтків додаємо борошно, молоко і корицю. Інгредієнти добре перемішуємо, вливаємо до них білки.
Етап № 3
Миємо яблука, знімаємо шкірку, вирізаємо серцевину. Нарізаємо колечками завтовшки 0,5–1 см.
Етап № 4
Розігріваємо сковорідку, розтоплюємо вершкове масло, додаємо олію. Яблучні дольки занурюємо в яєчну суміш, викладаємо на сковорідку. Обсмажуємо з обох сторін до золотистої скоринки.
Викладаємо на тарілку, прикрашаємо цукровою пудрою і листочками м’яти.
Смачного!