Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Рецепти з овочами гриль

Рецепти з грильованими овочами

Назад

Опис страви

Овочі на грилі — корисна та низькокалорійна страва. Вони зберігають вітаміни та яскравий смак завдяки тому, що швидко готуються. Готувати їх можна на вогнищі на спеціальній решітці або вдома — на електрогрилі чи сковороді гриль.

Подавати такі овочі можна не лише окремо, але і як гарнір до м’яса. Також їх можна використовувати для приготування різних страв як корисну і найчастіше смачнішу альтернативу смаженим продуктам. Пропонуємо переконатися в цьому, приготувавши страву за одним із цих рецептів з овочами на грилі.  

Салат з овочами на грилі

Овочі на грилі — корисна та низькокалорійна страва. Вони зберігають вітаміни та яскравий смак завдяки тому, що швидко готуються.

Другі страви
Легко Обід

Інгредієнти

Суміш «Овочі для гриля» ТМ «Рудь» 1 упаковка
Помідор 1 шт.
Часник 2 зубки
Зелень
Кунжут 1 ст. л.
Для заправки:
Олія оливкова 3 ст. л.
Гірчиця 1 ч. л.
Лимонний сік 3 ч. л.
Сіль, перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочі з грибами
«Овочі для грилю»

ПРИГОТУВАННЯ

Приготуйте овочі на грилі. Найкраще готувати їх на мангалі, використовуючи решітку. Так вони виходять особливо ароматними. Надто засмажувати їх не треба, достатньо щоб на них з’явилися смужки від гриля.

Прибравши овочі та гриби з гриля, викладіть їх у тарілку. Овочі подрібнити, нарізати великими шматками. Щоб їсти салат було зручніше, можна очистити перець від шкірки. Для цього після запікання його потрібно покласти у пакет із застібкою або каструлю з кришкою, після цього шкірка легко зніметься. Перець також необхідно нарізати.

Наріжте помідор дольками та додайте до смажених овочів або додайте цілі помідори чері. Якщо вам до вподоби смак помідорів, запечених на вугіллі, то можете приготувати їх на грилі разом з іншими овочами. Подрібніть часник та зелень, додайте їх у миску. Насипте до овочів ледь підрум’янений на сковорідці кунжут.

Підготуйте заправку, змішавши в окремій ємності гірчицю, сіль та перець з лимонним соком і оливковою олією. Заправте салат та відразу подавайте, оскільки найкраще він смакує ще теплим.   

Піца з овочами на грилі

Трохи урізноманітнити класичну італійську піцу легко: достатньо додати до звичних інгредієнтів овочі та гриби на грилі. А ще її можна зробити на листковому дріжджовому тісті.

50 хвилин Легко Вечеря

Інгредієнти

Тісто дріжджове листкове заморожене ТМ «Рудь»
Суміш «Овочі для гриля» ТМ «Рудь» 1 упаковка
Паста томатна 3 ст. л.
Моцарела 1 кулька
Італійські трави
Продукти, потрібні для приготування
Тісто листково-дріжджове, 1000 г
Тісто заморожене
Тісто листково-дріжджове
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочі з грибами
«Овочі для грилю»

ПРИГОТУВАННЯ

Підготуйте тісто: зніміть упаковку та залиште у теплому місці, щоб воно розм’якло.

У цей час можна якраз зайнятися овочами. Їх необхідно побризкати оливковою олією, додати італійські трави або інші спеції на свій смак, перемішати, викласти на решітку і готувати на вугіллі або в електрогрилі протягом 20 хвилин.

Тісто викласти на змащене олією деко, розкачувати його не треба. Змастити томатною пастою, розкласти овочі, приготовані на грилі. Подрібнити моцарелу, розкришивши її на невеликі шматочки, та рівномірно розподілити її серед овочів. Випікати піцу в духовці, нагрітій до 200 градусів, протягом 20 хвилин.

Рататуй з овочами на грилі

Рататуй — популярна страва французької кухні. Є чимало способів її приготування та рецептів, і варіант з овочами на грилі обов’язково варто спробувати.

30 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Суміш «Овочі для гриля» ТМ «Рудь» 1 упаковка
Олія оливкова 100 мл
Сир пармезан подрібнений 100 г
Зелень
Прованські трави
Перець, сіль
Продукти, потрібні для приготування
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочі з грибами
«Овочі для грилю»

ПРИГОТУВАННЯ

Овочі та гриби перемішати з рослинною олією та посипати подрібненими прованськими травами. Залишити на деякий час. Приготувати на мангалі, електрогрилі чи сковорідці гриль. На це піде приблизно 15 хвилин.

Готові овочі скласти у тарілку, в якій плануєте подавати рататуй. Додати сіль та перець, заправити оливковою олією, посипати подрібненим пармезаном та зеленню.



Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.