Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Справжніми майстрами готувати макарони вважають італійців. Це вони закохали людство у знамениті вироби з пшеничного тіста.

Супершвидка, поживна та смачна страва стала кулінарним символом Італії. У поєднанні з різноманітними овочами, соусами та сиром її подають чи не в кожному тамтешньому ресторані.

Тож пропонуємо вам відчути затишну атмосферу італійських закладів, приготувавши пікантні макарони зі спаржею та овочевим асорті ТМ «Рудь». Наші заморожені овочі зроблять страву соковитою, насиченою вітамінами та додадуть їй яскравих кольорів.

Обирайте макарони з твердих сортів пшениці — лише такі визнають італійці. Варяться вони довше, ніж звичайні, — хвилин 15, зате добре тримають форму і не розвалюються, навіть якщо трохи їх переварити. А ще — вони смачніші та мають кращу текстуру. «Правильні» макарони багаті на корисні вуглеводи, тож стануть чудовим доповненням до здорового раціону й не нашкодять фігурі.

Макарони зі спаржею та овочевим асорті ТМ «Рудь»

Найсмачніші макарони — зварені до стану al dente. Тож рекомендуємо зняти їх із плити за кілька хвилин до готовності. Тим паче, що перед подачею вони ще тушкуватимуться на сковороді разом з овочевим рагу.

макарони з овочами рецептДругі страви
Легко Обід

Інгредієнти

Макарони з твердих сортів пшениці 400 г
Спаржа 150 г
Овочева суміш «Дитячий мікс» ТМ «Рудь» 200 г
Помідори чері 100 г
Сир пармезан 100 г
Лимон ½ шт.
Часник 4 зубчики
Цибуля ½ шт.
Рослинна олія для смаження
Сіль за смаком
Перець за смаком
макарони зі спаржею та овочевим асорті

Приготування

Етап № 1

Ретельно миємо спаржу, відламуємо грубі частини та розрізаємо на шматочки довжиною 2 см.

Етап № 2

У підсолений окріп додаємо сік половинки лимона та відварюємо в ньому спаржу протягом однієї хвилини.

Етап № 3

Чистимо часник, подрібнюємо цибулю, пасеруємо у глибокій сковороді на рослинній олії.

Етап № 4

Викладаємо на сковороду спаржу, додаємо овочеву суміш «Дитячий мікс» ТМ «Рудь». Смажимо овочі ще п’ять хвилин.

Етап № 5

Розрізаємо помідори чері навпіл та додаємо до овочів. Солимо й перчимо суміш за смаком. Смажимо овочеве асорті протягом чотирьох хвилин.

Етап № 6

У підсоленій воді відварюємо макарони. Можна використати бульйон, у якому варилася спаржа.

Етап № 7

З’єднуємо відварені макарони з овочами в сковороді, перемішуємо й тушкуємо суміш іще близько трьох хвилин. За потреби, додаємо трохи овочевого бульйону.

Етап № 8

На дрібній тертці натираємо пармезан та щедро посипаємо ним готову страву.

Подаємо макарони до столу гарячими.

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.