Суп із шампіньйонами
НазадОпис страви
Суп з печериць вважається вишуканою стравою. Часто в меню ресторану можна побачити суп з печерицями та вершками. І сьогодні Ми розповімо Вам той самий "ресторанний" рецепт, як приготувати смачний і ароматний грибний суп з печериць.
Суп з печериць
Суп з печериць вважається вишуканою стравою. Часто в меню ресторану можна побачити суп з печерицями та вершками.
Легко
Обід
Інгредієнти
| «Суп із грибами» ТМ «Рудь» | 400 г |
| Бульйон | 1-1,5 л |
| Масло «Хуторок Селянський» ТМ «Рудь» | 1 ст. ложка |
| Борошно | 1,5 ст. ложки |
| Вершки | 1 склянка |
| Сіль та спеції | за смаком |
Суміш для супу висипати в бульйон і варити
Смачного!
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь



