Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Як кажуть, скільки господинь – стільки й борщів. Не бувало ще такого випадку, аби дві різні людини приготували борщ одного й того ж смаку – настільки цікавою є ця страва. Для любителів доброго й здорового харчування борщ просто незамінний, хоча й не завжди знаходиться час на його приготування. Ви задаєте собі питання: як правильно готувати борщ в мультиварці? У наступному пункті ми пропонуємо вам швидкий та оригінальний рецепт борщу в мультиварці.

БОРЩ ЗІ СВИНИНОЮ

Наваристий бульйон зі свинини, ароматний запах спецій, яскравий колір і прекрасний смак. Потіште себе та близьких!

Як приготувати борщ в мультиварці, рецепт. Перші страви
Легко Обід

Інгредієнти

Вода 3–4 літри
Свинина середньої жирності 600 г
Картопля 5 шт. середнього розміру
Капуста «на око»
Овочі заморожені ТМ «Рудь» чи свіжі 300–400 г
Цибуля 1 велика цибулина
Морква 1 велика морквина
Буряк 1 середнього розміру
Томатний сік 1–1,5 склянки
Спеції: часник, тмин, гвоздика, перець за смаком
Сіль за смаком
Рослинна олія для смаження
Борщ в мультиварці

1. Спочатку готуємо бульйон: опускаємо м’ясо у воду й залишаємо варитися до готовності упродовж півтори-двох годин, не забуваючи час від часу знімати пінку.

2. Поки вариться м’ясо, можна приступити до приготування зажарки. 

  • Для цього на розігріту сковороду висипаємо дрібно нарізану цибулю, моркву та буряк, просмажуючи їх до «скляного» стану. 
  • Висипаємо отриману зажарку в мультиварку до бульйону.

3. Нарізаємо попередньо очищену картоплю кубиками чи соломкою середніх розмірів і також додаємо у бульйон із зажаркою. 

4. Те саме повторюємо з овочами й капустою, змішуючи усе в мультиварці. 

5. В останню чергу додаємо спеції, вмикаємо мультиварку на режим «Суп» на 20–30 хвилин.

Найсмачніший борщ — це борщ зі сметаною і свіжою зеленню на 2-й день. Прикрасивши страву таким чином, ви отримаєте ароматний та ситний обід, корисний для вашого здоров’я!

БОРЩ ІЗ КУРЯЧИМ ФІЛЕ

Борщ із курячим філе — знахідка для тих, хто хоче насолодитися улюбленою стравою, витративши менше часу на готування. Буде смачно зі сметаною, зеленню та пампушками з часником!

72 хвилини Легко Обід

Інгредієнти

Буряк 1 шт.
Морква 1 шт
Цибуля 1 шт
Соняшникова олія 4 ст. л.
Томатна паста 3 ст. л.
Куряче філе 350 г
Вода 2 л
Картопля 5 шт.
Капуста 150 г
Сметана ТМ «Рудь» за смаком
Лавровий лист за смаком
Сіль за смаком
Перець за смаком
Зелень за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Сметана 21%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 21%

Перш за все нам потрібно відварити буряк. Варимо його прямо в шкірці. Виймаємо та чекаємо, поки охолоне.

Чистимо та ріжемо наші овочі. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці. Буряк ріжемо на невеликі смужки.

Наливаємо в мультиварку 2 столових ложки олії. Висипаємо цибулю й моркву. Готуємо 7 хвилин в режимі «Смаження».

Далі додаємо буряк, 3 столові ложки томатної пасти та смажимо ще хвилин

Виймаємо овочі, відставляємо вбік. Готуємо куряче філе. Не змінюючи режим, знову додаємо 2 столові ложки соняшникової олії та порізане на невеликі шматки куряче філе. Смажимо 7 хвилин.

Ставимо воду кипіти, в цей час чистимо та ріжемо картоплю. Додаємо киплячу воду й картоплю до курки. Вмикаємо режим «Суп» і готуємо 20 хвилин.

Капусту шаткуємо. Додаємо її в мультиварку й готуємо 6 хвилин.

Викладаємо в чашу мультиварки наші овочі. Додаємо сіль, перець за смаком, кладемо лавровий лист. Варимо хвилин 7.

Переводимо мультиварку в режим «Підігрів» і готуємо борщ ще 5 хвилин.

Смачний борщ в мультиварці готовий. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Вихід
Настя Кінка
Борщ - моя найулюбленіша страва! А готувати його з борщовою заправкою, це справжнє задоволення!!! https://tandicook.com.ua/borshhova-zapravka/
23 жовтня, 2018
logo-rud
Вихід
Компанія «Рудь»
Дякуємо, Анастасіє, що поділилися з нами своїми вподобаннями. Рекомендуємо приготувати улюблену страву за нашим рецептом :-) . Хай смакує!
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.