Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Щороку компанія «Рудь» дивує споживачів яскравими новинками морозива, які поряд з уже улюбленими видами продукції стрімко здобувають любов фанів «солодкого холоду». І цього сезону ми знову підготували для вас чимало смачних позицій, що напевне завоюють серця дорослих і юних гурманів. Із задоволенням розповідаємо про кожну з них!

Морозиво «Райдуга» в новому форматі

Минулого року морозиво у вафельному стаканчику «Райдуга» стало справжнім бестселером. Тож у цьому сезоні лінійку продовжили три позиції.

  • Вагове морозиво «Райдуга» зі смаком жувальної гумки.
  • Ріжок «Райдуга» з яскравим декором і смаком жувальної гумки у поєднанні з наповнювачем із пітахаї.
  • Ескімо «Райдуга», в якому смак баблгама доповнює ніжний банановий сорбет.

Такі яскраві смаки покликані подарувати найяскравіші емоції!

Ріжок «Тірамісу»

Вишуканий десерт «Тірамісу», втілений у морозиві! Ніжне морозиво зі смаком кави та кармельним соусом, покрите шоколадною глазур’ю з кавовою крихтою.

Лід «Хайп»

Це просто бомба! Морозиво незвичного блакитного кольору з ніжним освіжаючим смаком. Фішка продукту: в центрі морозива — соковитий апельсиновий наповнювач із вибуховою карамеллю.

«Заморожений йогурт» із полуницею в паперовому стакані

Улюблений продукт у новій упаковці. Поки ви насолоджуєтеся смаком літніх ягід та вершків, заморожені живі йогуртові культури, потрапляючи в організм, здійснюють комплексний оздоровчий вплив

Морозиво «Ескімос-Organic» у паперовому стакані

Найсмачніший пломбір у новій зручній упаковці. Морозиво найвищої якості, виготовлене з відбірних органічних інгредієнтів, чудово смакуватиме фанам пломбіру.

Морозиво «Пустунчик» в оновленій формі

Морозиво «Пустунчик» зі згущеним молоком та «Пустунчик» із вишневим джемом відтепер теж у новій формі. Зверніть увагу, як змінилася подача улюбленого морозива дітлахів у вафельному стаканчику!


Серія морозива «Как-тусім?»

«Как-тусім?» — третій продукт у нашій спеціальній лінійці молодіжного морозива, представленій на інстаграм-платформі @ice.generation

Поєднання лимонного морозива та суничного сорбету — це вибух освіжаючого смаку та яскравого кольору! Але... це не все. Бо ще є шок-глазур зі смаком кактуса, а також шматочки ароматної малини. Такий смак неможливо забути!

Морозиво «Айс-доктор» у вафельному стаканчику

Ніжне обліпихове морозиво — це смак та користь одночасно. Адже обліпиха — багате джерело незамінних амінокислот і вітамінів.

Брикет-сендвіч «Ескімос»

Скуштуйте улюблений пломбір у новій формі! Порція складається з двох половинок морозива. Одна вкрита ніжною шоколадною глазур’ю з горішками, а друга — між двома шматочками ароматного печива

Ескімо «Карамельний пломбір з ягідним сорбетом»

Спробуйте карамельний пломбір у композиції з ароматним ягідним сорбетом зі стиглої смородини. Витончений десерт ефектно доповнює шоколадна глазур.

Морозиво «Заварне»

Неймовірна смакота: заварне з вишуканим ванільним морозивом у новій зручній упаковці. Втілення кондитерського мистецтва в холодному десерті, покритому ніжною оболонкою з тіста.

Ескімо «Льон-клен»

Ніжне морозиво, всередині якого — солодкий кленовий сироп із легким присмаком карамелі. 
А зовні — біла глазур, посипана смаженим насінням льону. До слова, лляне насіння — чудовий антиоксидант і джерело великої кількості омега-3 жирних кислот

Ескімо «Полуниця-ківі»

Соковите морозиво зі шматочками тропічного ківі в глазурі з полуничного соку. Ця освіжаюча суперлітня композиція дарує незабутні смакові враження!

Смакуйте та насолоджуйтеся!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.