Солодка пшенична булочка у вигляді пухкого кільця, виготовлена на основі дріжджового тіста й посипана відбірним гарбузовим насінням. Розморожений бейгл випікають за температури 160–200 °С протягом 3–5 хвилин. Використовують для формування канапок із солодкими та солоними начинками. Смакують із чаєм, кавою або молоком.
Параметри | Значення |
---|---|
Штрихкод упаковки | 4823097809907 |
Вага (г) | 70 |
Кількість у ящику (шт.) | 24 |
Ми реалізовуємо продукцію в усіх областях України, забезпечуючи швидку й зручну оптову закупівлю.
Дізнайтеся, як розпочати співпрацю.
Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.